Programok:

Hadak Útja Lovas Sportegyesület 2021 év programjai:

Táborok:

Június 21-25-ig: Póni Tanya napközis tábor (Internetes regisztráció: Ezen a felületen a Tábor fülre kattintva, majd a piros regisztració feliratra kattintva)

Június 28-július 02-ig: Csillag túra tábor (csak tagoknak, a regisztráció Dorkán és Gáboron keresztül történik)

Július 05-09-ig: Póni Tanya napközis tábor (Internetes regisztráció: Ezen a felületen a Tábor fülre kattintva, majd a piros regisztració feliratra kattintva)

Július 12-16-ig: Csillag túra tábor (csak tagoknak, a regisztráció Dorkán és Gáboron keresztül történik)

Erdei tájékozódási terepverseny:

Június 26. és Augusztus 07. Egész napos lovas erdei tájékozódási és ügyességi terepverseny HALADÓ lovasok részére a lovardánk mellett elterülő csodálatos és vadregényes Valkói erdőségben.

Mini Póni Fesztivál:

Július 24. Egész napos játékos lovas ügyességi verseny szépségversennyel egybekötve, csak Shetland póniknak részére. A versenyre az ország egész területéről várjuk a jelentkezőket. (részletek és regisztráció: Ezen a felületen a Mini Póni Fesztivál fülre kattintva )

Hadak Útja Kupa:

Július 10. és Október 9. Egész napos lovas ügyességi verseny. A versenyre az ország minden részéből regisztrálhatnak a versenyzők. (Weboldalunkon a részletek feltöltése napokon belül megtörténik és ugyanitt lehet majd regisztrálni is)

Sződligeti túra:

Augusztus 19-20-21 és még bizonytalan a lószállító miatt, de lehet, hogy 22-i hazaérkezés lesz. A tavalyi túránk mintájára 19-én Veresegyházán a Medvefarm mellett lenne az első állomásunk, majd 20-án érkezünk Sződligetre ahol 21-én szombaton ügyességi verseny és még vagy aznap haza lószállítóval, vagy másnap 22-én.

Minden programunkra szeretettel várunk minden érdeklődőt.

A versenyeknél szeretettel fogadjuk segítőknek a versenyzők rokonait, barátait. Részletekről érdeklődjetek lovardánk vezetőinél Dorkánál és Gábornál!
Sok szép lovas élményekkel teli, balesetmentes csodálatos nyarat kívánunk mindenkinek! (Minden regisztrált egyesületi tagunk részére meg lett kötve az idei évi lovas baleset biztosítás)

HULSE 2021. május 27.