Lovas mikulás


Kedves Szülők!

Lovas Mikulás bácsi egész évben várta a gyermekek leveleit, és a kedves kis krampuszokkal együtt gyártotta a sok-sok ajándékot, hogy 2016 december 4-én, 5-én és 6-án megajándékozhasson minél több gyermeket!

Minden gyermek lovagol, matricás kifestőt kap és kreatív kézműves foglalkozáson vesz részt, ahol munkájuk gyümölcsét haza is vihetik! Korlátlan meleg tea fogyasztás a gyermekeknek és a kísérőiknek is. Az egész program megközelítőleg 2 órás lesz.

Ha szeretne gyermekének egy igazán életre szóló Mikulás meglepetést hozza el hozzánk gyermekét Isaszegre a Póni Tanyára ahol Lovas Mikulás bácsit kis lovas krampuszok kísérik, akik összeszedik gyermeke minden rosszaságát és magukkal viszik azt. Minden gyermek kap Mikulás bácsitól ajándékot (matricás album), de az igazi meglepetés, hogy minden gyermek lovagolhat a krampuszok pónilovain. A lovaglás előtt, vagy utána kézműves foglalkozáson vehetnek részt a gyerekek és kreatív munkájuk gyümölcsét haza is vihetik. Akinek nincs kedve lovagolni, de szívesen játszana Zizivel és Diával a két kis „Sheatland” pónival, az vezetheti és simogathatja őket.

Rossz idő esetén, ha nem volt alkalma lóra ülni gyermekének, előre egyeztetett időpontban eljöhet hozzánk és lelovagolhatja azt az alkalmat.

A lovas Mikulás ünnepség ára:

Internetes regisztráció esetén: 4.000 Ft/gyermek (testvérkedvezmény -10%)

Regisztráció nélkül: 4.500 Ft/gyermek(testvérkedvezmény -10%)

Hadak Útja Lovas Sportegyesület tagjainak: -10% kedvezmény

Fizetni a rendezvény helyszínén lehet, legkésőbb a program elkezdése előtt negyed órával.

Lovas Mikulás és a kis lovas krampuszok szeretettel várják jelentkezésed!

Érdeklődni lehet: 06-30-971-6659

(nem kötelező, de ajánlott)(maximum 300 karakter)
(nem kötelező, de ajánlott)(maximum 300 karakter)
(nem kötelező, de ajánlott)(maximum 300 karakter)