Tábor


Regisztráció itt!

Fontos információk a Póni Tanya Lovas Táborról!

A tábor Isaszegen a Dány felé vezető úton, az „Isaszeg vége” várostáblától kb 800 méterre balra az első lehajtási lehetőségnél, az agárpálya mellett található.

A 2022-es Póni Tanya Lovastábor időpontjai a következők:

2022. 06. 27-től 07.01-ig / 07. 25-től 29-ig. Reggel 08-től délután 16-ig.

16 és 18 óra között gyermekfelügyelet kérhető

A tábor ára 49.000 Ft/gyermek/öt nap. 

Sok szeretettel várunk minden ló és állatszerető kicsit és nagyon lovardánk napközis táborában!

Programok:

  • kirándulás pónikkal és egyéb patásokkal,
  • póni gondozás,
  • póni agility,
  • sorversenyek, vetélkedők,
  • legeltetés,
  • pónik mindennapi ellátásának elsajátítása,
  • lovaglás.

Napi háromszori étkezés.

2011-óta ez lesz a tízenkettedik évünk, amikor megrendezzük a Póni Tanya Lovastábort a lovaglás iránt kíváncsiságot érző gyermekek részére. Idén is minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy a gyermekek jól érezzék magukat, testileg és lelkileg kikapcsolódjanak, fejlődjön lovastudásuk, önbizalmuk és, hogy egy felejthetetlen, izgalmas lovasélményekkel teli hetet tölthessenek nálunk új barátságokat kötve és testileg, lelkileg megerősödve.

A tábor ÁNTSZ engedéllyel rendelkezik.

 Amennyiben felkeltettük kíváncsiságát, érdekelné a tábor, szeretné személyesen is megnézni a lovardát, kérem hívja időpont egyeztetés miatt a 06-70-577-9071-es telefon számon Gál-Csekeő Dorottyát a lovarda vezetőjét és látogasson el személyesen hozzánk.  ponitanya@lovagoljvelunk.hu

 Regisztrációs lehetőség és jelentkezés:

 A www.lovagoljvelunk.hu weboldalon a tábor szó alatti legördülő menüből a „Jelentkezési oldal” alatt megnyíló oldalon lehet regisztrálni. A „Letölthető dokumentumok” fülnél pdf formátumban letölthető az egészségügyi nyilatkozat és az írásos jelentkezési lap. Mindkettő kötelező.

 Képeket találnak a 2011-es táborról a www.ponitanya.sokoldal.hu weboldalon.

 Az előző táborokról a facebookon ezen a linken találnak fényképeket. Az albumaink között több mint 1000 kép található a tavalyi táborról.  Itt előbb be kell jelentkeznie (amennyiben már facebook tag, ellenkező esetben regisztráljon) majd válassza a „Fényképek”, majd „Albumok” lehetőséget, és ott számos más egyesületünket érintő versenyek, bemutatók fényképei között megtalálhatja a „Póni Tanya Lovas Tábor” című albumokat.

 Kérem kedvelje Póni Tanya Isaszegi Hagyományőrző Napközis Lovas Tábor oldalunkat a facebookon:

 https://www.facebook.com/pages/P%C3%B3ni-Tanya-Isaszegi-Hagyom%C3%A1ny%C5%91rz%C5%91-Napk%C3%B6zis-Lovas-T%C3%A1bor/196253150419485?ref=hl

 (A későbbiekben ide fogom feltölteni a táboros képeket is!!!)

 Köszönöm!

 Szeretettel várjuk lovardánkban!

 Gál-Csekeő Dortottya

 Póni Tanya Lovas Tábor szervezője

 Hadak Útja Lovas Sportegyesület

 www.lovagoljvelunk.hu

06-70-577-9071